Zwemles voor volwassenen

U bent nooit te oud om zwemmen te leren! Zwembad Wasbeek in Sassenheim geeft zwemles aan mensen die – om wat voor reden dan ook – nooit aan zwemles zijn toegekomen. Heeft u vroeger nooit leren zwemmen, bent u nooit aan het behalen van diploma’s toegekomen of wilt u verder met het leren of verbeteren van de zwemslagen? Kom dan alsnog zwemles nemen.

Voor iedereen is er een mogelijkheid om het zwemmen alsnog onder de knie te krijgen. U leert hoe om te gaan met de eigenschappen van het water. U leert uw angsten overboord te zetten. U leert de schoolslagrugslag, borstcrawl en rugcrawl. Ook vormen van drijven, onder water zwemmen en duiken worden aangeleerd. U wordt echt niet meteen in het diepe gegooid. Dit gaat allemaal onder begeleiding van een ervaren zwemonderwijzer.

 

Inschrijven

Losse les: € 9,45
4-weken leskaart: € 30,65

U kunt zich inschrijven bij de receptie van Wasbeek, bel van tevoren even of u langs kunt komen. Na betaling van het inschrijfgeld is de inschrijving definitief. U krijgt bericht zodra er plaats is in een groep.

Voor het volgen van de zwemlessen geldt betaling vooraf en telkens voor een aaneensluitende periode van vier weken. Het gaat hierbij om een doorlopend abonnement.

 

Zwemtijden Zwemles voor volwassenen

Zwemles voor volwassenen met de mogelijkheid om diploma A, B en C te behalen.

Donderdag 11.00 – 11.30
20.30 – 21.00