Zwemles voor volwassenen

Zwemles voor volwassenen is weer van start. Zwemmers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Zwemles voor volwassenen zal niet plaatsvinden op de oude en vertrouwde tijden. Er is een nieuw weekrooster gemaakt. Onderstaand zijn de tijden te zien.

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Zwemles voor volwassenen. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit waarvoor u gereserveerd heeft. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt. U kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Direct na de activiteit dient iedereen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Lees het hele protocol door voor uw komst.

Klik hier voor het protocol voor Zwemles voor volwassenen.

 

Zwemtijden zwemles voor volwassenen

Woensdag 21.00 – 21.45 Donderdag 09.00 – 09.45

 

 

U bent nooit te oud om zwemmen te leren! Zwembad Wasbeek in Sassenheim geeft zwemles aan mensen die – om wat voor reden dan ook – nooit aan zwemles zijn toegekomen. Heeft u vroeger nooit leren zwemmen, bent u nooit aan het behalen van diploma’s toegekomen of wilt u verder met het leren of verbeteren van de zwemslagen? Kom dan alsnog zwemles nemen.

Voor iedereen is er een mogelijkheid om het zwemmen alsnog onder de knie te krijgen. U leert hoe om te gaan met de eigenschappen van het water. U leert uw angsten overboord te zetten. U leert de schoolslagrugslag, borstcrawl en rugcrawl. Ook vormen van drijven, onder water zwemmen en duiken worden aangeleerd. U wordt echt niet meteen in het diepe gegooid. Dit gaat allemaal onder begeleiding van een ervaren zwemonderwijzer.

 

Volwassen zwemles (30 min.)

Zwemles voor volwassenen met de mogelijkheid om diploma A, B en C te behalen.
Tijd: Woensdag 21.00 – 21.45 en donderdag 09.00 – 09.45, 1x per week.

 

Inschrijven

4-weken zwemleskaart: € 24,85 voor 1/2 uur zwemles.

U kunt zich inschrijven bij de receptie van Wasbeek, bel van tevoren even of u langs kunt komen. Na betaling van het inschrijfgeld is de inschrijving definitief. U krijgt bericht zodra er plaats is in een groep.

Voor het volgen van de zwemlessen geldt betaling vooraf en telkens voor een aaneensluitende periode van vier weken. Het gaat hierbij om een doorlopend abonnement.