Zwemles voor volwassenen

U bent nooit te oud om zwemmen te leren! Zwembad Wasbeek in Sassenheim geeft zwemles aan mensen die – om wat voor reden dan ook – nooit aan zwemles zijn toegekomen. Heeft u vroeger nooit leren zwemmen, bent u nooit aan het behalen van diploma’s toegekomen of wilt u verder met het leren of verbeteren van de zwemslagen? Kom dan alsnog zwemles nemen.

Voor iedereen is er een mogelijkheid om dit alsnog onder de knie te krijgen. U leert hoe om te gaan met de eigenschappen van water. U leert uw angsten over boord te zetten. U leert de schoolslag, de rugslag, de borstcrawl en de rugcrawl. Ook vormen van drijven, onder water zwemmen en duiken worden aangeleerd. U wordt echt niet meteen in het diepe gegooid. Dit alles onder  begeleiding van een ervaren zwemonderwijzer.

 

Volwassenen zwemles (30 min.)

 

Zwemles voor volwassenen met de mogelijkheid om diploma A, B en C te behalen.
Tijd:
Donderdag 11.00-11.30 en 20.30-21.00 1x per week

 

Inschrijven

4-weken zwemleskaart € 24,85 voor 1/2 uur zwemles.

U kunt zich inschrijven bij de receptie van Wasbeek. Na betaling van het inschrijfgeld is de inschrijving definitief. U krijgt bericht zodra er plaats is in een groep.

Voor het volgen van de zwemlessen geldt betaling vooraf en telkens voor een aaneensluitende periode van vier weken. Het gaat hierbij om een doorlopend abonnement.