Gezinszwemmen

Zwembad Wasbeek is tot en met dinsdag 20 april 2021 gesloten.

 

Gezellig met het gezin op zondagochtend zwemmen in Wasbeek. Een lekkere en gezonde start van de dag en een leuke afsluiting van het weekend!

U kunt genieten op de kant of in het water, terwijl de kinderen zich vermaken in de wildwaterbaan of glijbaan. Mits de kinderen een diploma hebben, anders is het belangrijk dat u bij uw kind blijft in het water. Voor de veiligheid vragen wij u uw kind vleugeltjes te geven als hij of zij nog niet in het bezit is van een A-diploma.

 

Reserveren

We hanteren tijdsloten van 2 uur, waarvan 1 uur en 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt op dit moment niet reserveren.

 

Zwemtijden Gezinszwemmen

Zondag 12.00 – 13.45
14.00 – 15.45

 

Prijs

€ 4,60 kinderen onder de 2 jaar zijn gratis (wel reserveren)

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Gezinszwemmen. U mag 5 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Draag een mondkapje als u de accommodatie binnenkomt. Deze mag af zodra u bij de wisselcabine bent. Als u te vroeg bent, wordt u verzocht om buiten te wachten.

Douches zijn gesloten. U kunt wel gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Kleed u zo mogelijk thuis om. Ook de toiletten zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum.