Gezinszwemmen

Gezinszwemmen is weer van start. We hanteren verschillende tijdssloten van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot wordt er een maximaal aantal zwemmers toegelaten. Iedereen dient online een tijdsslot te reserveren. Hiervoor is een speciale website geopend. U kunt 10 dagen vooruit reserveren.

Gezinszwemmen zal niet plaatsvinden op de oude en vertrouwde tijden. Er is een nieuw weekrooster gemaakt. Onderstaand zijn de tijden te zien. Kijk goed naar de tijden en reserveer voor uw komst. U hoeft alleen een plekje voor uzelf te reserveren, niet voor uw kindje. U reserveert online en betaalt bij aankomst.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via deze link of onderstaande knop:

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Gezinszwemmen. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit waarvoor u gereserveerd heeft. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt. U kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Direct na de activiteit dient iedereen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Lees het hele protocol door voor uw komst.

Klik hier voor het protocol voor Gezinszwemmen.

 

Zwemtijden Gezinszwemmen

Zondag 10.00 – 11.30
11.45 – 13:15

 

Prijs

€ 4,50  kinderen tot 2 jaar gratis

 

Gezinszwemmen

Gezellig met het gezin op zondagochtend zwemmen in Wasbeek. Een lekkere en gezonde start van de dag en een leuke afsluiting van het weekend!

U kunt genieten van een lekker kopje cappuccino of thee, terwijl de kinderen zich vermaken in de wildwaterbaan of glijbaan. Mits de kinderen een diploma hebben, anders is het belangrijk dat u bij uw kind blijft in het water. Voor de veiligheid vragen wij u uw kind vleugeltjes aan te geven als hij of zij nog niet in het bezit is van een A-diploma.