Gezinszwemmen

Gezellig met het gezin op zondagochtend zwemmen in Wasbeek. Een lekkere en gezonde start van de dag en een leuke afsluiting van het weekend!

U kunt genieten van een lekker kopje cappuccino of thee, terwijl de kinderen zich vermaken in de wildwaterbaan of glijbaan. Mits de kinderen een diploma hebben, anders is het belangrijk dat u bij uw kind blijft in het water. Voor de veiligheid vragen wij u uw kind vleugeltjes te geven als hij of zij nog niet in het bezit is van een A-diploma.

 

Reserveren

We hanteren tijdssloten van 2,5 uur, waarvan 2 uur en 15 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via onderstaande knop:

Klik hier om een zwemtijd te reserveren.

 

Zwemtijden Gezinszwemmen

Zondag 10.00 – 12.15
  12.45 – 15.00

 

Prijs

€ 4,50 kinderen onder de 2 jaar zijn gratis

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Gezinszwemmen. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ook de douches zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.