Gezinszwemmen

Gezellig met het gezin op zondagochtend zwemmen in Wasbeek. Een lekkere en gezonde start van de dag en een leuke afsluiting van het weekend!

U kunt genieten op de kant of in het water, terwijl de kinderen zich vermaken in de wildwaterbaan of glijbaan. Mits de kinderen een diploma hebben, anders is het belangrijk dat u bij uw kind blijft in het water. Voor de veiligheid vragen wij u uw kind vleugeltjes te geven als hij of zij nog niet in het bezit is van een A-diploma.

 

Reserveren

We hanteren tijdsloten van 2 uur, waarvan 1 uur en 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via onderstaande knop:

 

Zwemtijden Gezinszwemmen

Zondag 12.00 – 13.45
14.00 – 15.45

 

Prijs

€ 4,50 kinderen onder de 2 jaar zijn gratis (wel reserveren)

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Gezinszwemmen. U mag 5 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Draag een mondkapje als u de accommodatie binnenkomt. Deze mag af zodra u bij de wisselcabine bent. Als u te vroeg bent, wordt u verzocht om buiten te wachten.

Douches zijn gesloten. U kunt wel gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ook de toiletten zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum.