Gezondheidszwemmen

Gezondheidszwemmen is weer van start. We hanteren verschillende tijdssloten van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot wordt er een maximaal aantal zwemmers toegelaten. Iedereen dient online een tijdsslot te reserveren. Hiervoor is een speciale website geopend. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Gezondheidszwemmen zal niet plaatsvinden op de oude en vertrouwde tijden. Er is een nieuw weekrooster gemaakt. Onderstaand zijn de tijden te zien. Kijk goed naar de tijden en reserveer voor uw komst. U reserveert online en betaalt bij aankomst.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via deze link of onderstaande knop:

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Gezondheidszwemmen. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit waarvoor u gereserveerd heeft. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt. U kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Direct na de activiteit dient iedereen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Lees het hele protocol door voor uw komst.

Klik hier voor het protocol voor Gezondheidszwemmen.

 

Zwemtijden Gezondheidszwemmen

Dinsdag 13.00 – 13.45

 

Prijs

€ 6,40 entree

 

Bewegen | revalideren | je beter voelen

Gezondheidszwemmen is een gevarieerde activiteit in het water voor wie “normaal” sporten en “normaal” zwemmen te belastend is. De eerste stap naar het fijn bewegen.

Gezondheidszwemmen is er speciaal voor:

  • Mensen met een chronische aandoening, zoals artrose, reuma, hart- of longziekte, ziekte van Bechterew, rugklachten, enz.;
  • Ouderen met luchtwegproblemen;
  • Personen met overgewicht;
  • Herstel van conditie na operaties en ziekte;
  • Depressie;
  • Personen die zelfstandig nog geen 300 meter kunnen lopen;
  • Diabetespatiënten.

AED aanwezig logo

 

Goed om te weten: er is een AED aanwezig en het personeel is EHBO-opgeleid.