Sporthal de Geest

Compacte sporthal met moderne faciliteiten voor diverse sporten, horeca en vergaderruimte. Sporthal de Geest is onderdeel van STIWA. Verenigingen en basisonderwijs maken gebruik van onze sporthal. De zaal wordt in de avonden en in de weekenden verhuurd aan de plaatselijke verenigingen voor training en wedstrijden. Het is mogelijk om de sporthal, horecaruimte en vergaderruimte voor aantrekkelijke tarieven te huren voor zakelijk gebruik, sociaal-culturele-, educatieve- en sportieve evenementen. Kijk bij de verhuurmogelijkheden.

Wij werken aan een nieuwe website!

Onze excuses als de site niet helemaal up to date is. Binnen korte tijd zullen wij de nieuwe website online zetten. Nog even geduld.

 

Sporthallen Stiwa behalen kwaliteitscertificaat

De sporthallen van Stiwa Exploitatie en Beheer hebben recent het ‘Certificaat Sporthallen’ verkregen. Het certificaat geeft aan dat de sporthallen aan een bepaald kwaliteitsniveau voldoen. Lees verder  

Stiwa introduceert de koffie strippenkaart!

tegoedbonnen, consumptiebonnen

Houd u van lekkere koffie, thee of cappuccino? Komt u regelmatig in één van onze accomodaties? Vanaf heden verkrijgbaar in de horeca, de koffiestrippenkaart. Deze strippenkaart geeft u recht op 8 consumpties terwijl u er maar 7 betaalt. Er zijn 2 kaarten verkrijgbaar;  koffie / thee en cappuccino. De kaart is in handig creditcardformaat en is verkrijgbaar aan de receptie of bar.

WebReserveren: online een accomodatie boeken

webreserveren-sporthallen-stiwaVanaf maandag 11 februari 2013 is het mogelijk om online een optie op één van onze ruimten in de verschillende sportaccommodaties van Stiwa vast te leggen. Stap voor stap leidt het systeem u door de boeking (activiteit, soort accommodatie, periode en tijdstip). WebReserveren toont alleen de accommodatie(s), waar de gewenste activiteit kan plaatsvinden.

Lees verder  

sporthal sassenheim vloer

Nieuwe website sporthallen Teylingen

Sporthal Wasbeek, Sporthal de Korf, Sporthal de Geest, Sporthal de Tulp, Sporthal de Schans en Sportzaal het Cluster hebben vanaf nu een eigen website. De website is te vinden onder www.stiwa.nlLees verder