Sporthal de Korf

Sporthal de Korf Sassenheim
Deze nieuwe moderne en grote sporthal staat direct naast Sport- en Recreatiecentrum Wasbeek in Sassenheim. De in 2009 geopende sporthal met een afmeting van 44 x 24 meter is door tussenwanden op te delen in 3 delen en biedt verenigingen, scholen en sporters alle ruimte en faciliteiten. De zaal is geschikt voor diverse sporten (Badminton, zaalvoetbal, basketbal, volleybal, korfbal etc.) Er is een ruime tribune met 402 zitplaatsen.

Sporthal de Korf Sassenheim
 

Indoor klimmen

Er is zelfs een indoor klimwand die bijna tot aan het plafond komt, zodat iedereen kennis kan maken met de klimsport. De wand is voorzien van diverse klimroutes die met kleuren aangegeven zijn. De klimmer is tijdens het klimmen met een touw gezekerd dat aan de bovenzijde van de wand bevestigd is.

 

Wij werken aan een nieuwe website!

Onze excuses als de site niet helemaal up to date is. Binnen korte tijd zullen wij de nieuwe website online zetten. Nog even geduld.

 

Officiële ingebruikname zonnepanelen Stiwa

Op donderdag 15 september bezocht wethouder Arno van Kempen sport- en recreatiecomplex Wasbeek, om daar samen met onze algemeen manager Hans van der Linden op ludieke wijze de zonnepanelen officieel in gebruik nemen.
Lees verder  

Wasbeek, De Tulp en De Korf krijgen zonnepanelen

Stiwa gaat zonnepanelen plaatsen op drie van haar sportaccommodaties. Sporthal de Tulp, Sporthal de Korf en Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek zullen gaan profiteren van de zon. Met de plaatsing van 1500 zonnepanelen gaat Stiwa haar eigen stroom opwekken, wat zal bijdragen aan een beter milieu door minder CO2 uit te stoten. Lees verder  

Sporthallen Stiwa behalen kwaliteitscertificaat

De sporthallen van Stiwa Exploitatie en Beheer hebben recent het ‘Certificaat Sporthallen’ verkregen. Het certificaat geeft aan dat de sporthallen aan een bepaald kwaliteitsniveau voldoen. Lees verder  

Stiwa introduceert de koffie strippenkaart!

tegoedbonnen, consumptiebonnen

Houd u van lekkere koffie, thee of cappuccino? Komt u regelmatig in één van onze accomodaties? Vanaf heden verkrijgbaar in de horeca, de koffiestrippenkaart. Deze strippenkaart geeft u recht op 8 consumpties terwijl u er maar 7 betaalt. Er zijn 2 kaarten verkrijgbaar;  koffie / thee en cappuccino. De kaart is in handig creditcardformaat en is verkrijgbaar aan de receptie of bar.

NSS2014

Eindappel NSS2014 in sporthal de Korf.

De landmacht bedankt STIWA voor de gastvrijheid.IMG_3385IMG_3373