Aqua Bootcamp

In de zomervakantie is er geen Aqua Bootcamp.

 

Aqua Bootcamp is weer van start. We hanteren verschillende tijdssloten van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient online een tijdsslot te reserveren. Hiervoor is een speciale website geopend. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Aqua Bootcamp zal niet plaatsvinden op de oude en vertrouwde tijden, maar is een nieuw weekrooster gemaakt. Onderstaand zijn de tijden te zien. Kijk goed naar de tijden en reserveer voor uw komst. U reserveert online en betaalt vervolgens bij aankomst.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via onderstaande knop:

Klik hier om een zwemtijd te reserveren.

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Aqua Bootcamp. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit waarvoor u gereserveerd heeft. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet en probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt. U kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Echter, direct na de activiteit dient iedereen weer 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Lees het hele protocol door voor uw komst.

 

Zwemtijden Aqua Bootcamp

Donderdag 21.00 – 21.45

 

Prijs

€ 6,40 per keer

 

Aqua Bootcamp is een intensieve training, geschikt voor iedereen die van actie houdt. Pittige oefeningen en zwemvormen in diep en ondiep water worden afgewisseld waarbij de intensiteit van de training aan te passen is naar eigen tempo. Een powertraining voor de conditie. Tevens is er door de eigenschappen van het water relatief weinig kans op blessures.

Een zeer uitdagende training waarbij hard gewerkt wordt om fitter, actiever en sterker te worden. Ga die uitdaging aan!