Aqua Bootcamp

Er is een nieuw rooster. Kijk goed naar de tijden.

 

Aqua Bootcamp, een intensieve training, geschikt voor iedereen die van actie houdt. Pittige oefeningen en zwemvormen in diep en ondiep water worden afgewisseld waarbij de intensiteit van de training is aan te passen naar eigen tempo. Een powertraining voor de conditie. Tevens is er door de eigenschappen van het water relatief weinig kans op blessures.

Een zeer uitdagende training waarbij hard wordt gewerkt om fitter, actiever en sterker te worden. Ga de uitdaging aan!

 

Reserveren

We hanteren een tijdslot van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via onderstaande knop:

Klik hier om een zwemtijd te reserveren.

 

Zwemtijden Aqua Bootcamp

Donderdag 20.00 – 20.45

 

Prijs

€ 6,40 per keer
€ 64,- 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Aqua Bootcamp. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Draag een mondkapje als u de accommodatie binnenkomt. Deze mag af zodra u bij de wisselcabines bent.

Douches zijn gesloten. U kunt wel gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ook de toiletten zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum.