Trimzwemmen

Trimzwemmen is nog niet van start, maar kom lekker banenzwemmen op hetzelfde tijdstip!

 

Trimzwemmen is voor diegenen die onder begeleiding hun conditie willen verbeteren. Diverse onderdelen van het zwemmen komen aan de orde. Banenzwemmen en conditietraining zijn uiteraard belangrijke onderdelen. Tijdens trimzwemmen werkt u aan de techniek en verbetering van zwemslagen. U ontwikkelt al snel uithoudingsvermogen en een beter getraind lichaam.

 

Reserveren

We hanteren tijdslot van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

 

 

 

Zwemtijden Trimzwemmen

Dinsdag 21.00 – 21.45

 

Prijs

€ 6,55 per keer
€ 65,50 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Aqua Bootcamp. U mag 5 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Draag een mondkapje als u de accommodatie binnenkomt. Deze mag af zodra u bij de wisselcabines bent. Als u te vroeg bent, wordt u verzocht om buiten te wachten.

Douches zijn open en u kunt gebruikmaken van de wisselcabines en kledinglockers. Ook de toiletten zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum.