Trimzwemmen

Er is een nieuw rooster. Helaas vervalt het Trimzwemmen op de dinsdagavond. U kunt wel komen banenzwemmen op deze tijd.

 

Trimzwemmen is voor diegenen die onder begeleiding hun conditie willen verbeteren. Diverse onderdelen van het zwemmen komen aan de orde. Banenzwemmen en conditietraining zijn uiteraard belangrijke onderdelen. Tijdens trimzwemmen werkt u aan de techniek en verbetering van zwemslagen. U ontwikkelt al snel uithoudingsvermogen en een beter getraind lichaam.

 

Reserveren

We hanteren tijdslot van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Reserveren is op dit moment niet mogelijk.

 

Zwemtijden Trimzwemmen

Dinsdag 21.00 – 21.45

 

Prijs

€ 6,40 per keer
€ 64,- 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Trimzwemmen. U mag 5 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Draag een mondkapje als u de accommodatie binnenkomt. Deze mag af zodra u bij de wisselcabines bent. Als u te vroeg bent, wordt u verzocht om buiten te wachten.

Douches zijn gesloten. U kunt wel gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ook de toiletten zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum.