Puppyzwemmen

Puppyzwemmen is weer van start. Dit vindt plaats tijdens het Ouder en Kind zwemmen. We hanteren verschillende tijdssloten van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot wordt er een maximaal aantal zwemmers toegelaten. Iedereen dient online een tijdsslot te reserveren. Hiervoor is een speciale website geopend. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Puppyzwemmen zal niet plaatsvinden op de oude en vertrouwde tijden. Er is een nieuw weekrooster gemaakt. Onderstaand zijn de tijden te zien. Kijk goed naar de tijden en reserveer voor uw komst. U reserveert online en betaalt bij aankomst.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via deze link of onderstaande knop:

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Puppyzwemmen. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit waarvoor u gereserveerd heeft. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt. U kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Direct na de activiteit dient iedereen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Lees het hele protocol door voor uw komst.

Klik hier voor het protocol voor Puppyzwemmen.

 

Zwemtijden Puppyzwemmen

Woensdag & vrijdag 11.00 – 11.45

 

Prijs

€ 6,40 per les

 

Puppyzwemmen is de ideale voorbereiding op zwemlessen en is bedoeld voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Tijdens Puppyzwemmen wordt de basis gelegd voor het Zwem ABC. Plezier in het water is bij deze leuke lessen het belangrijkste. Spelenderwijs raken je kinderen vertrouwd met water en leren ze de eerste stapjes om zelfstandig te zwemmen.

Kinderen leren lopen in het water, spetteren, te water gaan en er uit klimmen, draaien van borst naar rug naar borst, onder water gaan, onder water kijken en zoeken. Deze zaken zorgen ervoor dat kinderen het water leren kennen en zich er prettig in gaan voelen. Elke week fijn naar het zwembad. Goed oefenen, eerst voor Puppy 1, dan voor Puppy 2 en daarna voor Puppy 3. Voor elke Puppy moet worden voldaan aan een serie proefjes. Zodra dat lukt, komt het ook zwart op wit te staan; uw kleintje krijgt een eigen Puppy certificaat.

Via de webkassa kunt u uw kind ook online opgeven voor het puppyzwemmen.

 

Direct doorstromen naar de zwemles

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen die met Puppyzwemmen hebben meegedaan direct doorstromen naar de particuliere zwemlessen. Voor meer informatie en het opgeven van je kind kun je terecht bij de receptie van Zwembad Wasbeek.