Puppyzwemmen

Reserveer vast een plekje – dit kan maximaal 8 dagen vooruit!

 

Puppyzwemmen is de ideale voorbereiding op zwemlessen en is bedoeld voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Tijdens Puppyzwemmen wordt de basis gelegd voor het Zwem-ABC. Plezier in het water is bij deze leuke lessen het belangrijkste. Spelenderwijs raken je kinderen vertrouwd met water en leren ze de eerste stapjes om zelfstandig te zwemmen.

Kinderen leren lopen in het water, spetteren, te water gaan en er uit klimmen, draaien van borst naar rug naar borst, onder water gaan, onder water kijken en zoeken. Deze zaken zorgen ervoor dat kinderen het water leren kennen en zich er prettig in gaan voelen. Elke week fijn naar het zwembad. Goed oefenen, eerst voor Puppy 1, dan voor Puppy 2 en daarna voor Puppy 3. Voor elke Puppy moet worden voldaan aan een serie proefjes. Zodra dat lukt, komt het ook zwart op wit te staan; uw kleintje krijgt een eigen Puppy certificaat.

Via de webkassa kunt u uw kind ook online opgeven voor het puppyzwemmen.

 

 

Direct doorstromen naar de zwemles

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen die met Puppyzwemmen hebben meegedaan direct doorstromen naar de particuliere zwemlessen. Voor meer informatie en het opgeven van je kind kun je terecht bij de receptie van Zwembad Wasbeek.

 

 

 

Zwemtijden Puppyzwemmen

Woensdag en vrijdag 09.00 – 09.30 vanaf 3 jaar
09.30 – 10.00 2 tot 3 jaar
09.30 – 10.00 0 tot 6 maanden
10:00 – 10:30 6 tot 15 maanden
10:30 – 11:00 15 maanden tot 2 jaar

 

Prijs

€ 6,55 per keer
€ 65,50 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Puppyzwemmen. U mag 5 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Als u te vroeg bent, wordt u verzocht om buiten te wachten.

Douches zijn open en u kunt gebruikmaken van de wisselcabines en kledinglockers. Ook de toiletten zijn te gebruiken.