Puppyzwemmen

Zwembad Wasbeek is tot en met dinsdag 20 april 2021 gesloten.

 

Puppyzwemmen is de ideale voorbereiding op zwemlessen en is bedoeld voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Tijdens Puppyzwemmen wordt de basis gelegd voor het Zwem ABC. Plezier in het water is bij deze leuke lessen het belangrijkste. Spelenderwijs raken je kinderen vertrouwd met water en leren ze de eerste stapjes om zelfstandig te zwemmen.

Kinderen leren lopen in het water, spetteren, te water gaan en er uit klimmen, draaien van borst naar rug naar borst, onder water gaan, onder water kijken en zoeken. Deze zaken zorgen ervoor dat kinderen het water leren kennen en zich er prettig in gaan voelen. Elke week fijn naar het zwembad. Goed oefenen, eerst voor Puppy 1, dan voor Puppy 2 en daarna voor Puppy 3. Voor elke Puppy moet worden voldaan aan een serie proefjes. Zodra dat lukt, komt het ook zwart op wit te staan; uw kleintje krijgt een eigen Puppy certificaat.

Via de webkassa kunt u uw kind ook online opgeven voor het puppyzwemmen.

 

 

Direct doorstromen naar de zwemles

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen die met Puppyzwemmen hebben meegedaan direct doorstromen naar de particuliere zwemlessen. Voor meer informatie en het opgeven van je kind kun je terecht bij de receptie van Zwembad Wasbeek.

 

Reserveren

Puppyzwemmen vindt plaats tijdens het Ouder en Kind zwemmen. We hanteren tijdsloten van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt op dit moment niet reserveren.

 

Zwemtijden Puppyzwemmen

Woensdag 08.45 – 09.30 0 tot 1½ jaar
09.45 – 10.30 1½ tot 2½ jaar
10.45 – 11.30 2½ tot 4 jaar
Vrijdag 09.00 – 09.45 0 tot 1½ jaar
10.00 – 10.45 1½ tot 2½ jaar
11.00 – 11.45 2½ tot 4 jaar

 

Prijs

€ 6,55 per keer
€ 65,50 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Puppyzwemmen. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Draag een mondkapje als u de accommodatie binnenkomt. Deze mag af zodra u bij de wisselcabines bent. Als u te vroeg bent, wordt u verzocht om buiten te wachten.

Douches zijn gesloten. U kunt wel gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Kleed u zo mogelijk thuis om. Ook de toiletten zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum.