Sportcafé

Bij binnenkomst van Sport- en recreatiecomplex Wasbeek treft u een uitgebreide, veelzijdige en sfeervolle horeca voor iedereen. In ons gezellige sportcafé kunt u heerlijk vertoeven onder het genot van een lekker hapje of drankje. De gezellige horecaruimte is compleet uitgerust met een breedbeeldtelevisie waarop u uw favoriete sporten kunt volgen. Er is gratis Wifi en ook een goed gevulde lectuurtafel met de krant van vandaag.

Poolbar

Onze vaste bezoekers van het zwembad zijn er al jarenlang mee bekend: het horecapunt in ons zwembad oftewel de poolbar. In onze poolbar kunt u natuurlijk terecht voor het populaire frietje tijdens of na het zwemmen, maar ook voor koude drankjes, ijsjes, snoep, broodjes en koffie/thee.

Maatwerk

Uiteraard kunnen wij ook inspelen op uw specifieke wensen. Wilt u na het zwemmen genieten van een heerlijke High Tea of met het bedrijf komen zaalsporten en aansluitend een uurtje borrelen informeer dan geheel vrijblijvend maar de mogelijkheden. U kunt een mail sturen naar p.van.ooijen@stiwa.nl t.a.v. Pippi van Ooijen of bellen met 0252-215594.

Vraag meer info aan 

Onze menukaart