Hart in beweging

Hart in beweging is weer van start. We hanteren verschillende tijdssloten van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot wordt er een maximaal aantal zwemmers toegelaten. Iedereen dient online een tijdsslot te reserveren. Hiervoor is een speciale website geopend. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Hart in beweging zal niet plaatsvinden op de oude en vertrouwde tijden. Er is een nieuw weekrooster gemaakt. Onderstaand zijn de tijden te zien. Kijk goed naar de tijden en reserveer voor uw komst. U reserveert online en betaalt bij aankomst.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via deze link of onderstaande knop:

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Hart in beweging. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit waarvoor u gereserveerd heeft. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt. U kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Direct na de activiteit dient iedereen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Lees het hele protocol door voor uw komst.

Klik hier voor het protocol voor Hart in beweging.

 

Zwemtijden Hart in beweging

Vrijdag 08.00 – 08.45

 

Prijs

€ 4,50 entree

 

 

Zwemmen en bewegen in het water voor (ex)hartpatiënten onder deskundige begeleiding. Er wordt rekening gehouden met uw aandoening. Het bewegen wordt afgestemd op uw mogelijkheden, een geruststellende gedachte. Er zwemt een groep in halfdiep water terwijl de andere groep in dieper water zwemt. Beheersing van de zwemkunst is niet noodzakelijk.

AED aanwezig logo

Goed om te weten: er is een AED aanwezig en het personeel is EHBO-opgeleid.