Hart in beweging

Zwembad Wasbeek is tot en met dinsdag 20 april 2021 gesloten.

 

Zwemmen en bewegen in het water voor (ex)hartpatiënten onder deskundige begeleiding. Er wordt rekening gehouden met uw aandoening en het bewegen wordt afgestemd op uw mogelijkheden, een geruststellende gedachte. Er zwemt een groep in halfdiep water terwijl de andere groep in dieper water zwemt. Beheersing van de zwemkunst is niet noodzakelijk.

 

Reserveren

We hanteren een tijdslot van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt op dit moment niet reserveren.

 

Zwemtijden Hart in beweging

Vrijdag 08.00 – 08.45

 

Prijs

€ 4,60 per keer
€ 46,- 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Gezondheidszwemmen. U mag 5 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Draag een mondkapje als u de accommodatie binnenkomt. Deze maf af zodra u bij de wisselcabines bent. Als u te vroeg bent, wordt u verzocht om buiten te wachten.

Douches zijn gesloten. U kunt wel gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Kleed u zo mogelijk thuis om. Ook de toiletten zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum.

AED aanwezig logo

 

Goed om te weten: er is een AED aanwezig en het personeel is EHBO-opgeleid.