Hart in beweging

Zwemmen en bewegen in het water voor (ex)hartpatiënten onder deskundige begeleiding. Er wordt rekening gehouden met uw aandoening en het bewegen wordt afgestemd op uw mogelijkheden, een geruststellende gedachte. Er zwemt een groep in halfdiep water terwijl de andere groep in dieper water zwemt. Beheersing van de zwemkunst is niet noodzakelijk.

 

Reserveren

We hanteren een tijdsslot van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via onderstaande knop:

Klik hier om een zwemtijd te reserveren.

 

Zwemtijden Hart in beweging

Vrijdag 08.00 – 08.45

 

Prijs

€ 4,50 per keer
€ 45,- 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Gezondheidszwemmen. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ook de douches zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Echter, direct na de activiteit dient iedereen 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

AED aanwezig logo

 

Goed om te weten: er is een AED aanwezig en het personeel is EHBO-opgeleid.