Aquajogging

Aquajogging is een ideale, sportieve bezigheid. Deze activiteit is voor iedereen die de conditie wil verbeteren of bijhouden, wil afvallen of moet revalideren. De eigenschappen van water zorgen voor een goede belasting van het lichaam en een unieke beleving. De wetbelt maakt het mogelijk dat u rechtop in het water kunt lopen of ‘joggen’ zonder de bodem aan te raken. De instructeur of instructrice zorgt voor een gevarieerde les waarin alle spiergroepen getraind worden.

Wasbeek heeft een wetbelt voor u klaarliggen.

 

Reserveren

We hanteren verschillende tijdssloten van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via onderstaande knop:

Klik hier om een zwemtijd te reserveren.

 

Zwemtijden Aquajogging

Dinsdag 09.00 – 09.45 Woensdag 11.00 – 11.45
  20.00 – 20.45    

 

Prijs

€ 6,40 per keer
€ 64,- 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Aquajogging. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ook de douches zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Echter, direct na de activiteit dient iedereen 1,5 meter afstand te houden van elkaar.