Aquajogging

Aquajogging is weer van start. We hanteren verschillende tijdssloten van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot mag er een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient online een tijdsslot te reserveren. Hiervoor is een speciale website geopend. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Aquajogging zal niet plaatsvinden op de oude en vertrouwde tijden, maar er is een nieuw weekrooster gemaakt. Onderstaand zijn de tijden te zien. Kijk goed naar de tijden en reserveer voor uw komst. U reserveert online en betaalt vervolgens bij aankomst.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via onderstaande knop:

Klik hier om een zwemtijd te reserveren.

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Aquajogging. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit waarvoor u gereserveerd heeft. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet en probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt. U kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.

Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht. Echter, direct na de activiteit dient iedereen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Lees het hele protocol door voor uw komst.

Klik hier voor het protocol voor Aquajogging.

 

Zwemtijden aquajogging

Dinsdag 09.00 – 09.45 Woensdag 11.00 – 11.45
20.00 – 20.45

 

Prijs

€ 6,40 per keer

 

Aquajogging is een ideale, sportieve bezigheid. Deze activiteit is er voor iedereen die de conditie wil verbeteren of bijhouden, wil afvallen of moet revalideren. De wetbelt zorgt ervoor dat u rechtop in het water kunt lopen of ‘joggen’ zonder de bodem aan te raken. De instructeur zorgt voor een gevarieerde les waarin alle spiergroepen getraind worden en de eigenschappen van water zorgen voor een goede belasting van het lichaam en een unieke beleving.

Wasbeek heeft voor u een wetbelt klaarliggen.