Recreatief zwemmen

Reserveer vast een plekje voor het recreatiezwemmen! Dat kan maximaal tot 8 dagen vooruit!

Wasbeek biedt waterpret voor iedereen! Het heeft een subtropisch recreatiebad, spartelbad en een wedstijdbad. Het wedstrijdbad is 25 meter lang en is vaak gevuld met spelmateriaal en/of een uitdagend opblaasobject zoals de Octopus en de vulkaan

Er is een gezellige bar met snacks, broodjes en drankjes. Vergeet niet te genieten van de stoomcabine(gratis) en van de whirlpool of maak een afspraakje voor de zonnebank. Met goed weer is zelfs de ligweide met peuterbad geopend. Een dagje Wasbeek is voor jong en oud altijd de moeite waard!

Glijbaan

De tofste glijbaan van de regio vind je bij Wasbeek: de iSlide. De iSlide is een interactieve glijbaan met 3D-effecten, verschillende thema’s, muziek en games. Haal jij de hoogste score van de dag? Aan het einde van de rit wordt een foto gemaakt (indien gewenst), die je vanuit het zwembad direct kan delen op social media met al je vrienden en familie.

Wist je dat de waterglijbaan in Wasbeek de eerste was in Nederland met 3D video-effecten op een watergordijn? Dezelfde techniek heeft pretpark De Efteling ook gebruikt bij de attractie ‘De Vliegende Hollander’.

 

Reserveren

Er mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient online een plekje te reserveren. U kunt tot 7 dagen vooruit reserveren.

 

 

 

 

Zwemtijden recreatiezwemmen

 

Woensdag 13.00 – 16.00
Zaterdag 13.00 – 16.00
Zondag 12.30 – 15.00

 

Prijs

€ 4,60 per keer
€ 2,70 School van de Week

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor het recreatiezwemmen. Kinderen moeten een telefoonnummer van een bereikbare ouder/verzorger bij zich hebben in het geval van nood.

Verder is het volgende belangrijk voor de kinderen:

  • De douches en toiletten zijn open;
  • Betaal het liefst per pin/mobiel;
  • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur (milde) klachten hebt gehad;
  • Je kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines en kledinglockers;
  • Je mag 5 minuten voor tijd naar binnen om je bij de balie te melden. Als je te vroeg bent, wordt je verzocht om buiten te wachten;

 

* De directie van zwembad Wasbeek behoudt zich het recht voor om bij grote drukte bezoekers te weigeren.