Recreatief zwemmen

Het recreatiezwemmen is weer van start. Dit is uitsluitend voor kinderen van 7 t/m 17 jaar die beschikken over minimaal het A-diploma en zelfstandig kunnen zwemmen. Voor kinderen in deze leeftijdscategorie geldt geen afstandsbeperking, waardoor er geen sprake is van een maximum aantal zwemmers*. U hoeft dan ook niet te reserveren voor het recreatiezwemmen.

Het recreatiezwemmen vindt uitsluitend plaats in het recreatiebad. De speelelementen (glijbaan, stroomversnelling, etc.) zijn toegankelijk. Het is zwemmers ook toegestaan om consumpties te bestellen bij de bar in het recreatiebad.

Er is een speciaal protocol opgesteld voor het recreatiezwemmen. Kinderen moeten een telefoonnummer van een bereikbare ouder/verzorger bij zich hebben in het geval van nood.

Verder is het volgende belangrijk voor de kinderen:

  • Je mag 10 minuten voor tijd naar binnen om je bij de balie te melden;
  • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur (milde) klachten hebt gehad;
  • Betaal het liefst per pin/mobiel;
  • Je kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem je kleding mee naar de zwemzaal;
  • Ga voor je bezoek thuis naar het toilet. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt;
  • Je kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel je alleen even af voor en na het zwemmen.

 

Recreatiezwemmen zal niet plaatsvinden op de oude en vertrouwde tijden. Er is een nieuw rooster gemaakt, zo ook voor het recreatiezwemmen. Zie hieronder de tijden voor het recreatiezwemmen.

Woensdag 12.30 – 16.00 Zondag 13.30 – 16.00

 

* De directie van zwembad Wasbeek behoudt zich het recht voor om bij grote drukte bezoekers te weigeren.

Klik hier voor het protocol voor Recreatiezwemmen.