Zwangerschapszwemmen

Zwemmen voor aanstaande moeders is ontspannend, verzachtend en goed voor je conditie. Als je in verwachting bent, kun je in Wasbeek nog lekker doorgaan met beween in het water. Onder deskundige begeleiding worden er diverse bewegingsvormen aangeboden om je conditie op peil te houden.

 

Reserveren

We hanteren tijdsslot van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdsslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt alleen komen zwemmen als u online gereserveerd heeft. Reserveren kan via onderstaande knop:

Klik hier om een zwemtijd te reserveren.

 

Zwemtijden Zwangerschapszwemmen

Woensdag 20.00 – 20.45

 

Prijs

€ 6,40 per keer
€ 64,- 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Zwangerschapszwemmen. U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel.

U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ook de douches zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum. Spoel u alleen even af voor en na het zwemmen.