Zwangerschapszwemmen

Zwembad Wasbeek is tot en met dinsdag 20 april 2021 gesloten.

 

Zwemmen voor aanstaande moeders is ontspannend, verzachtend en goed voor je conditie. Als je in verwachting bent, kun je in Wasbeek nog lekker doorgaan met beween in het water. Onder deskundige begeleiding worden er diverse bewegingsvormen aangeboden om je conditie op peil te houden.

 

Reserveren

We hanteren een tijdslot van 1 uur, waarvan 45 minuten kan worden gezwommen. Per tijdslot mag een maximaal aantal zwemmers naar binnen. Iedereen dient daarom online een plekje te reserveren. U kunt tot 10 dagen vooruit reserveren.

Let op, u kunt op dit moment niet reserveren.

 

Zwemtijden Zwangerschapszwemmen

Woensdag 20.00 – 20.45

 

Prijs

€ 6,55 per keer
€ 65,50 11-badenkaart

 

Protocol

Er is een speciaal protocol opgesteld voor Zwangerschapszwemmen. U mag 5 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Daarna begint op het hele uur de activiteit. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. Scan zelf uw meerbadenkaart of betaal contactloos per pin/mobiel. Draag een mondkapje als u de accommodatie binnenkomt. Deze mag af zodra u bij de wisselcabines bent. Als u te vroeg bent, wordt u verzocht om buiten te wachten.

Douches zijn gesloten. U kunt wel gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Kleed u zo mogelijk thuis om. Ook de toiletten zijn te gebruiken, maar beperk dit tot een minimum.