Zwemfeestjes

Kinderpartijtjes kunnen weer geboekt worden. Deze zullen plaatsvinden op woensdag tussen 12.30 – 16.00 uur. De partijtjes zijn tevens alleen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal het A-diploma. Eten is mogelijk, dit vindt plaats op de zwemzaal.

Bij de kinderfeestjes mogen maximaal 2 ouders/verzorgers van de jarige mee naar binnen. Het is de bedoeling dat de ouders/verzorgers op de kant blijven. Indien gewenst is eten ook voor hun mogelijk, zij betalen hiervoor apart. Natuurlijk moeten ook de ouders 1,5 meter afstand houden van kinderen die niet uit het eigen gezin komen.

U mag 10 minuten voor tijd naar binnen om zich bij de balie te melden. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur (milde) klachten heeft gehad. U kunt weer gebruikmaken van de wisselcabines, maar neem uw kleding mee naar de zwemzaal. Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het zwembad. Uiteraard zijn deze wel open en worden ze regelmatig schoongemaakt. U kunt gebruikmaken van de douches, maar beperk dit tot een minimum. Spoel alleen even af voor en na het zwemmen.

Verder geldt voor de kinderpartijtjes het protocol voor recreatiezwemmen. Lees dit goed door voor uw komst.

Klik hier voor het protocol voor Kinderpartijtjes.

 

 

Zwemfeestjes

Vier je verjaardagsfeestje in zwembad Wasbeek. Neem je vrienden en vriendinnen mee voor een middag vol zwemplezier, pret en lekker eten. De jarige is gratis bij minimaal zes personen.

Kinderfeestje:

Zwemmen, glijden en lekker eten met vriendjes en vriendinnetjes! Leuk voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Het partijtje is inclusief entree van het zwembad, patat met saus, appelmoes, kroket, frikadel of kaassoufflé, limonade en een ijsje toe. Feest jij mee? Prijs: € 11,65 p.p.

Het is mogelijk een kinderfeestje te even op de volgende dagen en tijden:

Woensdag     12.30 – 16.00 uur