Update 22 april maatregelen coronavirus

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. Omdat er sprake is van niveau GRIP-4, is het de voorzitter van de veiligheidsregio die hier de leiding in heeft. Wij gaan ervan uit dat wij via deze lijn actueel geïnformeerd worden. Met betrekking tot alle andere aanwijzingen en richtlijnen hiervoor volgen wij het RIVM en de verantwoordelijke minister(s).

Naar aanleiding van de nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus worden de eerder getroffen maatregelen verlengd t/m dinsdag 19 mei 2020. Dit betreft de openstelling van het Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek en de activiteiten in alle sportaccommodaties van Stiwa Exploitatie en Beheer. Deze maatregelen gelden in principe t/m 19 mei 2020 of tot nadere berichtgeving van de overheid. Als volgt de toelichting op de maatregelen:

 

Recreatief zwemmen

Het recreatief zwemmen in Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek komt volledig te vervallen t/m 19 mei 2020.

 

Banenzwemmen

Het banenzwemmen in Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek komt volledig te vervallen t/m 19 mei 2020.

 

Zwemlessen

De zwemlessen in Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek komen volledig te vervallen t/m 19 mei.

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. De directie van Stiwa Exploitatie en Beheer heeft op zondag 15 maart besloten om alle accommodaties, inclusief het zwembad, te sluiten. Vanwege deze maatregel worden alle zwemlessen in Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek (incl. zwemles voor volwassenen) tot nader orde opgeschort. Deze maatregel treed per direct (zondag 15 maart 2020) in werking.

Zodra de zwemlessen weer worden hervat zullen wij ouders/verzorgers hierover informeren. De gemiste lessen (vanaf 16 maart 2020 tot het moment dat de zwemlessen worden hervat) zullen door ons worden gecompenseerd op de leskaart van uw kind, mits deze op dit moment nog geldig is. Zo heeft u geen financieel nadeel van gemiste zwemlessen.

 

Groepslessen / doelgroepen

Alle groepslessen en doelgroepen in Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek komen volledig te vervallen t/m 19 mei.

 

Overige accommodaties van Stiwa Exploitatie en Beheer

Alle overige accommodaties van Stiwa Exploitatie en Beheer zijn vanaf zondag 15 maart gesloten t/m 19 mei.