Zomervakantie bij Wasbeek

In de periode van 20 juli t/m 30 augustus kan iedereen terecht in zwembad Wasbeek voor een actieve zomervakantie. Er zijn extra openingstijden en er is een nieuwe activiteit voor ouders die met hun kinderen willen blijven oefenen voor de zwemlessen.

 

Veel doelgroepen gaan gewoon door en er zijn ook extra mogelijkheden voor recreatiezwemmen en gezinszwemmen. Het gezinszwemmen is voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar. Het recreatiezwemmen is voor kinderen van 7 t/m 17 jaar. We hebben een rooster voor de weken gemaakt, die te vinden is op onze website. Naast de reguliere activiteiten is er ook een nieuwe activiteit in het zwembad: Zwemles door ouders.

 

Zwemles door ouders
De zwemlessen gaan niet door tijdens de zomervakantie, maar we geven ouders de mogelijkheid om wel te blijven oefenen met onderdelen van de zwemlessen. Tijdens deze oefenuurtjes kunnen ouders gebruikmaken van Zwemstuurkaarten die ook tijdens de lessen gebruikt worden. Tevens staat er een zweminstructeur klaar voor advies.

 

Fit en Vitaal 50plus
De activiteit Fit en Vitaal 50plus is weer terug zoals gewend. Vanaf 21 juli vindt deze activiteit weer plaats op dinsdag en donderdag tussen 10.00 – 11.45 uur. Deelnemers blijven gewoon inschrijven en ook de 1,5 meter wordt na de activiteit gehandhaafd.

 

Maatregelen
In het zwembad gelden nog steeds verschillende maatregelen. Kijk op onze website onder het kopje “activiteiten” voor de protocollen en informatie per activiteit. Voor al onze openingstijden kijkt u bij “openingstijden”.