Welkom terug!

Sinds 2 juni kunt u weer bij ons komen zwemmen. Bijna alle doelgroepen zijn weer opgestart en we zijn blij iedereen weer te mogen ontvangen. Ook het recreatiezwemmen en de kinderpartijtjes gaan weer bijna beginnen.

 

Protocollen

Zoals bij iedere activiteit op onze website en bij ons zwembad aangegeven, hebben wij protocollen voor in het zwembad. Houdt rekening met de maatregelen die wij getroffen hebben om veilig te kunnen zwemmen. Denk aan elkaar en het personeel. Onderstaand nogmaals een lijstje met de protocollen voor de verschillende groepen zwemmers. Neem deze goed door voor uw komst.

 

Online reserveren

U kunt bij ons komen zwemmen als u online een plekje reserveert. Dit geldt voor alle doelgroepen, behalve Fit en Vitaal 50plus. Zij kunnen via het telefoonnummer 06-82 93 93 20 een plekje reserveren. Voor het online reserveren dient u eerst eenmalig een account aan te maken. Hierna kunt u telkens opnieuw tot 10 dagen vooruit een zwemtijd reserveren. We houden 10 dagen aan om rekening te houden met het beperkt aantal zwemmers dat momenteel is toegestaan. Zo hopen we iedereen de mogelijkheid te geven om te kunnen komen zwemmen.

Loopt het online reserveren nog niet zo soepel? Bel dan even naar onze receptie, zij kunnen u verder helpen.

 

Rooster

De doelgroepen vinden niet plaats op de oude en vertrouwde tijden. Dit is niet mogelijk, omdat we aan tijdsslots gebonden zitten. We hopen hierbij op uw begrip. De aangepaste tijden vindt u op onze website onder het kopje activiteiten. Hier vindt u per activiteit de bijbehorende informatie, het protocol en de zwemtijden. Het hele weekrooster vindt u onder het kopje openingstijden & rooster.

 

Horeca

De horeca is tot nog toe gesloten i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus. Vanaf woensdag 17 juni zal onze horeca weer beperkt opengaan. U kunt dan weer een kopje koffie komen drinken en op gepaste afstand even bijkletsen met medezwemmers.

 

Recreatiezwemmen

Vanaf 17 juni gaat ook het recreatiezwemmen weer van start. Het recreatiezwemmen is uitsluitend toegankelijk voor kinderen van 7 t/m 17 jaar die in het bezit zijn van minimaal het A-diploma. Voor deze leeftijdscategorie geldt geen afstandsbeperking en dus ook geen maximum aantal toegestane zwemmers. Mocht het echter te druk worden, dan zullen wij het aantal handhaven.

Het recreatiezwemmen vindt plaats op woensdag tussen 12.30 – 16.00 uur en op zondag tussen 13.30 – 16.00 uur. Reserveren is niet nodig. Neem samen met uw kind de regels alvast een keer door voor hij/zij komt zwemmen. Bij het zwembad zal hen nogmaals worden uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat.

Ook kinderpartijtjes kunnen weer gereserveerd worden. Deze zullen plaatsvinden op woensdag tussen 12.30 – 16.00 uur. De partijtjes zijn tevens alleen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal het A-diploma. Eten is mogelijk, dit vindt plaats op de zwemzaal.

Bij de kinderfeestjes mogen maximaal 2 ouders/verzorgers van de jarige mee naar binnen. Het is de bedoeling dat de ouders/verzorgers op de kant blijven. Indien gewenst is eten ook voor hun mogelijk, zij betalen hiervoor apart. Natuurlijk moeten ook de ouders 1,5 meter afstand houden van kinderen die niet uit het eigen gezin komen.

Verder geldt voor de kinderpartijtjes het protocol voor recreatiezwemmen. Lees dit goed door voor uw komst.

 

Veel plezier!