Start 2020 met aquasport (actie!)

Kom in beweging en start 2020 in het water. Zwembad Wasbeek heeft aquasportlessen voor iedereen, ongeacht de leeftijd of lichamelijke conditie. Kies een activiteit die bij u past en ga aan de slag!

Vanaf 27 januari tot en met 29 februari doet u één keer gratis mee bij aankoop van een 11-badenkaart. Een 11-badenkaart is normaal gesproken 10+1, maar dit keer is het 10+2. Zwembad Wasbeek is al de goedkoopste in de regio, maar nu dus nog goedkoper. Pak uw kans en maak kennis met aquasport.

Bij zwembad Wasbeek kunt u uit diverse aquasporten kiezen. Aqua Bootcamp, Aquajogging, Trimzwemmen en Aquavaria Plus maken hier ook deel van uit. Waarschijnlijk bent u wel bekend met verschillende aquasporten, maar wat is er nou zo goed aan dit soort sporten? Aquasporten leidt al snel tot verbetering van het uithoudingsvermogen. Een van de redenen dat het zo effectief is, heeft te maken met de weerstand van het water en die weerstand bepaalt u zelf. Bovendien is het bewegen in het water veilig, omdat er minder druk op de gewrichten is. Dus, minder kans op blessures.

Lees hieronder meer over onder andere Aqua Bootcamp en Aquajogging en bepaal wat bij u past.

Aqua Bootcamp
Een intensieve training, geschikt voor iedereen die van actie houdt. Pittige oefeningen en zwemvormen in diep en ondiep water worden afgewisseld. De intensiteit van de training is aan te passen naar eigen tempo. Een powertraining voor de conditie. Door de eigenschappen van het water is er relatief weinig kans op blessures.

Een zeer uitdagende training waarbij hard gewerkt wordt om fitter, actiever en sterker te worden. Ga die uitdaging aan!

Tijd en prijs:
Donderdag 19.45 – 20.30
€ 6,40 per keer of € 64,- per 11-badenkaart

Aquajogging
Aquajogging is een ideale, sportieve bezigheid. Deze activiteit is er voor iedereen die de conditie wil verbeteren of bijhouden, wil afvallen of moet revalideren. De wetbelt zorgt ervoor dat u rechtop in het water kunt lopen of ‘joggen’ zonder de bodem aan te raken. De instructeur zorgt voor een gevarieerde les waarin alle spiergroepen getraind worden. De eigenschappen van water zorgen voor een goede belasting van het lichaam en een unieke beleving.

Wasbeek heeft voor u een wetbelt klaarliggen.

Tijd en prijs:
Dinsdag 09.00 – 09.45 + 19.45 – 20.30
Woensdag 11.00 – 11.45
€ 6,40 per keer of € 64,- per 11-badenkaart

Aquavaria Plus
Een serie leuke en gevarieerde zwemactiviteiten voor iedereen met een maatje meer.

Het accent ligt op bewegen en de gezelligheid staat voorop. Er worden geen voedingsadviezen gegeven, maar de activiteiten motiveren u gezond bezig te zijn. U vertoeft heerlijk in het water, waar extra gewicht u niet in de weg zit. Door de extra beweging en het verkwikkende water zult u zich fitter voelen. Iedere week weer anders!

Tijd en prijs:
Dinsdag 13.15 – 14.00
€ 6,40 per keer of € 64,- per 11-badenkaart

Trimzwemmen
Trimzwemmen is er voor diegenen die onder begeleiding hun conditie willen verbeteren. Diverse onderdelen van het zwemmen komen aan de orde. Banenzwemmen en conditietraining zijn uiteraard belangrijke onderdelen.

U werkt aan de techniek en verbetering van zwemslagen. U krijgt al snel uithoudingsvermogen en een beter getraind lichaam.

Tijd en prijs:
Dinsdag 20.45 – 21.30
€ 6,40 per keer of € 64,- per 11-badenkaart