Slapen bij Wasbeek

Het slaapfeest is helaas vol!

Vanuit je slaapzak zo het zwembad inspringen? Hoe leuk is dat! Zwembad Wasbeek organiseert een kampeernacht van zaterdag 1 op zondag 2 juni. Dan mag je komen slapen in onze sporthal. Het zwembad is ’s avonds laat en ’s morgens vroeg geopend, en alleen voor jullie!

Programma in de sporthal

Zaterdagavond 1 juni verzamelen we om 20:30 in de sporthal van de Wasbeek. Daar mag je een slaapplekkie uitzoeken. Als de ouders zijn uitgezwaaid begint om 21:00 begint het feest, want dan mag je het zwembad in! Je mag glijden en plonzen en bubbelen tot 23:30, dan gaan we naar de kleedruimtes en richting de slaapzakken. Voor de kids die nog steeds energie over hebben zijn er in de sportzaal leuke spelletjes te doen. Om 01:00 gaat het licht uit.

Zwemmen en ontbijt

De volgende ochtend kun je wel weer meteen je zwembroek/zwempak aandoen. Voor de kinderen die klaar zijn met slapen is er om 6:30 een activiteit in het zwembad, en in de sportzaal is er ochtendgymnastiek. Om 7:45 wordt er omgekleed en om 8:15 staat er een lekker ontbijt klaar. Daarna worden de spullen opgeruimd en ingepakt, en mogen de kinderen tussen 9:00 – 9:15 worden opgehaald.

Begeleiding

Er is een maximum aantal van 60 kinderen en er zijn zes juffen/meesters die het slaapfeest begeleiden. De begeleiders zijn in bezit van BHV of EHBO.

Wanneer?
Van zaterdag 1 naar zondag 2 juni.

De kosten?
€18,70 per persoon

Voor wie?
Kinderen vanaf 8 – 12 jaar.

Voor vragen en informatie over het logeerfeestje kun je terecht bij Erica (via e.van.ooijen@stiwa.nl). Als je je wilt opgeven kan dat bij de receptie of via Erica. Vraag even naar het inschrijfformulier! Kom jij ook gezellig logeren?