Recreatief zwemmen

Recreatiefzwemmen bij Zwembad Wasbeek
Wasbeek biedt waterpret voor iedereen! Het heeft een subtropisch recreatiebad, spartelbad en een wedstijdbad. Het wedstrijdbad is 25 meter lang en is vaak gevuld met spelmateriaal en/of een uitdagend opblaasobject zoals de Vulkaan.

Er is een gezellige bar met snacks, broodjes en drankjes. Vergeet niet te genieten van de stoomcabine en van de whirlpool of maak een afspraakje voor de zonnebank. Met goed weer is zelfs de ligweide met peuterbad geopend. Een dagje Wasbeek is voor jong en oud altijd de moeite waard!

Uniek in de regio: de iSlide

De tofste glijbaan van Nederland vind je bij Wasbeek: de iSlide. De iSlide is een interactieve glijbaan met 3D-effecten, verschillende thema’s, muziek en games. Haal jij de hoogste score van de dag? Aan het einde van de rit wordt een foto gemaakt, die je vanuit het zwembad direct kan delen op social media met al je vrienden en familie.

Wist je dat de waterglijbaan in Wasbeek de eerste was in Nederland met 3D video-effecten op een watergordijn? Dezelfde techniek heeft pretpark De Efteling ook gebruikt bij de attractie ‘De Vliegende Hollander’.

Tijden en tarief

Recreatiefzwemmen kost tijdens de reguliere openingstijden € 4,40. Tijdens de daluren betaal je € 4,20 entree.