9 juni gratis proefles Vit en Vitaal 50+

3 juni 2016

Speciaal voor 50plussers die graag in beweging blijven organiseert Zwembad Wasbeek wekelijks de activiteit Fit en Vitaal 50+. Een ochtend vol activiteiten voor mensen die graag energiek, krachtig en fit door het leven gaan. Nieuwsgierig? Binnenkort kunt u gratis een les mee doen.

Bewegen zonder blessures

Bewegen is goed voor iedereen, ongeacht leeftijd. Bewegen in water is niet alleen gezond, maar ook nog eens heel veilig. Gewrichten hebben bijna geen last van schokbelasting, waardoor de kans op een blessure klein is. Zwemmen houdt de spieren en gewrichten juist soepel. Onder deskundige begeleiding worden oefeningen gedaan die de spieren los maken.

Fit en Vitaal 50+

Het zwembad is deze ochtend speciaal geopend voor de doelgroep Fit en Vitaal 50+. De activiteit duurt van 10:00 tot 12:00. Tussen 10:00 tot 11:00 worden er verschillende bewegingsactiviteiten georganiseerd waaraan u kunt meedoen, denk bijvoorbeeld aan Trimzwemmen of Aquagym. Van 11:00 tot 12:00 kunt u een heerlijk uurtje vrijzwemmen. Wilt u liever banenzwemmen of ontspannen in het recreatiebad met bubbelbad? Dan bent u ook van harte welkom.

Fit en Vitaal 50+ is iedere donderdagochtend in Zwembad Wasbeek van 10:00 tot 12:00. Entree €4,20. Meer weten? Kijk op deze pagina, of bel naar 0252 21 55 94.

Een gratis proefles

Gratis een proefles meedoen? Dat kan op donderdag 9 juni. Opgeven kan per mail via Dhr. Ligtvoet op wj.ligtvoet@gmail.com. U krijgt dan een gratis toegangskaartje opgestuurd.
Wilt u niet deelnemen aan de les, maar lijkt u het wel leuk om een keer te komen bij zwembad Wasbeek? U bent van harte welkom aan de Van Alkemadelaan 12 te Sassenheim.

Fit en vitaal 50+